maandag 19 juli 2010

Aanmelden is alvast gelukt

Zo, het aanmelden is alvast gelukt. De polsband is om, en het startterrein is verkend.

Hier is het geval te zien. Ik vond de barcodekaart mooier. En aan de knipkaart was toch ├ęcht veel meer lol te beleven. Ik moet het nog zien dat dat ding de hele week goed blijft zitten, ik verwacht er nog wel wat gedoe mee bij verschillende wandelaars.

Nienke was vandaag ook mee, dus ik heb haar alvast laten zien waar ze over 10 jaar moet zijn voor haar eerste 4daagse.
 

De foto's die ik dit jaar zal publiceren, zullen weer een stuk beter zijn, ik neem dit keer een goed toestel mee.
Het laatste nieuws: We mogen dinsdagochtend misschien een half uur eerder starten. En dat is goed nieuws, want voor de eerste nacht is dat goed op te vangen door gewoon eerder naar bed te gaan. Op andere dagen is dat lastiger, want dan zitten we in een ijzeren ritme...

2 opmerkingen:

  1. Veel succes en plezier weer deze week he. Ik doe het je niet na hoor. Is dit nu je 15 keer?

    Groeten,
    Alexander

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee dit wordt de 14e...De komende jaren worden qua medailles erg saai. Tot de 25 een simpele pin met nummertje, en dan een "mooi" pinnetje, en pas bij de 40ste krijg je pas weer een echte hele nieuwe medaille.

    BeantwoordenVerwijderen