donderdag 22 juli 2010

4Daagse 2010 - dag 3

Vandaag even een korter bericht, ik heb even geen laptop voorhanden. Het weer was prima, dus het drinken kon op een rustiger tempo. In Ottersum een aantal bekenden gezien, dus dat was erg leuk. Het tweede deel van de lus was echter wel een pijnlijke ervaring. Mijn grote teen begon namelijk flink te irriteren. De tocht verliep verder zonder problemen, maar uiteindelijk leek het er wel op dat mijn grote teen licht ontstoken is. Ik hoop dat het me morgen geen parten gaat spelen, want ik kan er nu maar weinig aan doen. Het eten smaakte erg goed dus voor de rest gaat het morgen wel goed komen. Nu snel slapen in elk geval. Het verslag van dag 4 komt misschien een dag later, maar dan zal ik ook weer foto's plaatsen. 

[Later, thuis - wat impressiefoto's toegevoegd]


Eindelijk, toch weer knippen!Heerlijk rusten in Groesbeek1 opmerking:

  1. De laatste dag is reeds in volle gang. Ik weet zeker dat je het gaat halen. Zet 'm op en vooral genieten. Groetjes uit Elshout

    BeantwoordenVerwijderen