dinsdag 20 juli 2010

4Daagse 2010 - Dag 1

Zo, de eerste dag zit erop. Na een vroege start waren we lekker onderweg, in Bemmel sloegen we zelfs per ongeluk een rustpost over.
De warmte was goed uit te houden, tot de koperen ploert aan de hemel verscheen, toen begon het echte zweten.De verzorging deed er echter weer alles aan om ons op de route te houden. Uiteindelijk kwamen we ook Annie en Theo nog tegen.Het twitteren was onderweg soms erg lastig, vanwege een overbelast netwerk. Ook de volgsite heeft blijkbaar diverse keren geen informatie getoond, vanwege een overbelaste site.

Zelfs de controle (wat al te verwachten  was, de organisatie heeft werkelijk niets geleerd) kon de stroom wandelaars niet aan met het scannen van die stomme polsbandjes. In Oosterhout werd er daarom niet meer gecontroleerd. Het had mij niets verbaasd als we weer een knipkaart hadden gekregen, maar helaas. Dat zat er niet in.

Onderweg zijn we wel weer de nodige malloten tegengekomen:

De ambulances stonden in grote getale klaar op de dijk naar Lent. Volgens mij hebben ze maar weinig hoeven doen, we werden werkelijk doodgegooid met water.


Foto's van de route naar- en op de dijk:
Zicht op Nijmegen:
Na afloop heerlijk in de hangmat genieten van een biertje, na de gebruikelijke blaren aangetroffen te hebben op mijn kleine teentjes...


Morgen weer een dag!

1 opmerking: