woensdag 21 juli 2010

4Daagse 2010 - Dag 2

Na een normale wektijd vandaag weer aan de slag. Om 3:15 is het ontbijten en de lunch klaarmaken.Om iets na 4 uur waren we onderweg, richting Wijchen. De dag verliep eigenlijk best aardig. Wel wat last van de afgetape-te teentjes, maar dat was te doen. De warmte was ook vandaag aanwezig. Voordeel; je spieren koelen nauwelijks af tijdens het rusten, en zodoende waren we vrij snel wel weer op tempo. Nadeel is dat mensen denken dat álle wandelaars houden van een douche. Ik hoor daar zeker niet bij, ik wandel niet lekker met zeiknatte kleren. Het scannen van de barcodes was weer een regelrecht drama. Controlepunten waar niemand was, controles die niet werkten, zelfs een controleur gezien die de tranen in de ogen had, omdat ze niet meer wist hoe ze de boel onder controle konden houden. Ik geloof er niet in dat de controles deze 4daagse nog opgelost worden. Het was op den duur zelfs dat ze stonden te scannen met een scanner die uit stond, om de wandelaars maar niet te frustreren. Gekker moet het niet worden. Die knipkaart werkte prima. Terug dat ding!


Goed, afgezien van deze en andere kleine irritaties (wat pijntjes hier en daar, een teek, zo bleek later) verliep de dag voorspoedig.
In Wijchen de burgemeester nog even op de foto gezet:

Hier nog een foto van mijn wandelmaatjes Carlijn en Frank, die van een welverdiende rustpost genieten.


Om 15:50 waren we binnen, een erg goed resultaat voor de 2e dag. De eindscore bleef steken bij 2 kleine teentjes waar opnieuw vocht in de blaar was gekomen, en de bovengenoemde teek, al heeft die niets met de 4daagse te maken.

Tijd voor een stevige avondmaaltijd!


Goeie Hollandse pot.

NB: GPRS is vaak niet beschikbaar, zodat het bijna niet te doen is om onderweg een twitter berichtje te sturen. Nu liep dat vandaag zowieso mis, omdat er een klein probleempje was met mijn PDA, maar dat is alweer verholpen. Morgen weer een nieuwe poging. Ook heb ik vernomen dat de volgpagina erg slecht werkt. Aangezien deze echter gekoppeld is aan het barcode scansysteem, verwacht ik dat dat een oorzaak is voor het slechte functioneren.

Welterusten en tot morgen!

1 opmerking:

  1. Hoi Marcel,

    nog veel oudstrijders, in de race? Dan denk ik aan Bassie Bever, Pet en of Puk, Heks, Opperhopman, grijze broeken MES leden en Meneertje-mag-de-boullion- naar-voren?

    Succes en je weet het, Parijs is nog ver!

    Groeten Chipolini

    BeantwoordenVerwijderen