zondag 25 juli 2010

4Daagse 2010 - Epiloog

De dagen na de 4daagse is er altijd zo'n gat. Het is voorbij voordat je het weet, en dan is het alweer hopen dat het volgend jaar weer zo gezellig, en een succes wordt. 2011 zal wel een jubileumjaar worden.
Het scoutingkamp viert zijn 25ste verjaardag, de organiserende groep, Keizer Karel, is 100 jaar. Verder loop ik mijn 15e keer, Frank én Paul lopen voor de 10e, Annie loopt de 5e keer, ik doe de 15. Misschien krijg ik Inge ook zover, dan loopt ze ook de 5!

Eerst maar eens zien dat ik volgend jaar weer in vorm ben. De teennagel was toch wel dusdanig opgezet, dat ik begon te vermoeden dat het een blaar was, en dus besloot ik eens te prikken. Dat ging erg makkelijk, en een straaltje vocht bevestigde mijn vermoeden. Helaas was het wel vrijwel het hele nagelbed, dus die nagel zal er nog wel afvallen. Hopen dat het er straks weer netjes uitziet, en dit een eenmalig akkefietje was. Ik heb me al voorgenomen om eens een pedicure te raadplegen.

Na het douchen thuis, heb ik ook het polsbandje afgedaan, en ontdekt dat zelfs de fraudebestendigheid een farce is. Na het losmaken is het bandje gewoon weer vast te plakken, en moet je goed kijken of het al dan niet los is geweest. Aangezien de plakstrip aan de andere kant van de barcodes zit, ziet geen enkele controleur dus dat het bandje niet 100% goed zit, en ze hebben de hele week niet gevoeld, of hij wel echt goed vast zat. Zelfs een plakbandje was niemand opgevallen.Laten we hopen dat de 4daagse organisatie hier dus mee geleerd heeft dat je niet alles moet willen veranderen. Het was prima hoe het was, laten we in 2011 weer gewoon knippen aub?
Nu het bandje los is, ervaar ik wel een soort van fantoomgedrag. Ik zit nog regelmatig te friemelen met het bandje, omdat ik het gevoel heb dat het er nog is. Gek ding.
We zullen zien hoe het er in 2011 aan toe gaat. Wil je dat ook weten? Ga naar www.4daagse.nl, en meld je aan, vanaf januari is dat al mogelijk...

Op de kinderopvang had Nienke een mooi kunstwerkje gemaakt. Dat was wel een verrassing. Nienke doet nu nog steeds voor dat haar voetjes echt precies op de afdruk passen :)

2 opmerkingen:

 1. Joechee! Op naar de tien, het goud, het lidmaatschap, de eeuwige glorie. Ik kan niet wachten tot het 2011 is ;-). De knie doet het zelfs alweer een beetje.

  Mijn bandje was inderdaad ook zo los te pielen. Volgend jaar kunnen we zelfs even een dag van band wisselen.

  Hoe was de thuiskomst? Op zaterdagochtend nog om zes uur gewekt door Nienke? Afvallende teennagels klinkt heftig, je had onderweg best meer mogen klagen...

  Groet,
  Frank

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja lijkt me gezellig, loop ik een dagje als Frank...maar dan kom ik er wel achter dat je je elk jaar loopt aan te stellen ;)
  Ik zal volgend jaar wat harder kermen. Tegen die tijd is er vast een ontstellend lelijk gedrocht van een nagel ontstaan, waar ik na 10km al helse pijnen van zal hebben.

  Nienke had een tekening voor me gemaakt! Dat was dus best leuk wakker worden, ze was heel blij.

  BeantwoordenVerwijderen