woensdag 29 juli 2009

Snel en makkelijk je vierdaagse kruis behalen?

Wat dom dat ik daar niet aan gedacht heb! Op marktplaats is alles te koop, zeker in deze crisis.

Al die pijn en moeite die ik heb doorstaan...ik had beter op marktplaats kunnen kijken, daar worden de medailles zo aangeboden. Dan heb je toch wel echt dringend geld nodig. Maar blijkbaar zijn ze gewild, het hoogste bod is al 20 euro.

http://link.marktplaats.nl/268267396

3 opmerkingen:

 1. voor geld is natuurlijk alles te koop; maar heeft dan veel minder waarde. Je moet voor zo'n kruisje natuurlijk wel afzien he; dan pas krijgt dit betekenis!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben uitgeloot maar loop 'zwart' mee dus ik denk dat ik dan dit ook ga kopen als compensatie. Staat dan wel niet op mijn naam maar ik heb er wel eentje voor het lopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, je blijft jezelf voor de gek houden, en vergeet niet dat het parcours eigenlijk al overbevolkt is op bepaalde stukken/tijdstippen. Daardoor kunnen ook de ingelote lopers niet doorlopen. Controleurs zijn bovendien scherp op zwartlopers.

   Verwijderen