woensdag 22 juli 2009

Dag 2 - 4Daagse Nijmegen 2009

Zo, het zit er weer op. Het wakker worden is niet echt gelukt vandaag, rond 12 uur liep ik nog te sufkoppen. Dat was vandaag tevens mijn grootste vijand, op deze, voor mij, saaie dag. Ik heb toch de hele dag op mijn nieuwe inlegzooltjes gelopen. Met succes, want de knieƫn en enkels functioneren nog steeds probleemloos.

Het weer was wel weer drukkend warm en benauwd, zij het ietsje minder dan gisteren. We hebben een heel klein spatje regen gehad, rond 6 uur, maar dat was het verder eigenlijk wel.

Onderweg kwamen we ook Annie en Theo weer tegen, die heerlijk aan het wandelen waren. Dat ging duidelijk soepeler als bij mij. Al kan ik dat natuurlijk op de 50km gooien... :) We liepen in elk geval gezamenlijk binnen, en dat was heel gezellig.Een leuke verrassing was de route in Beuningen, die dit jaar iets korter was. Hierdoor konden we een voor ons nette tijd neerzetten voor de 2e dag. Om 4 uur waren we binnen.

Inmiddels blijkt ook wel dat de volgsite niet zo nauwkeurig is, de gemeldde finishtijd daar is 3 uur, en dat klopt natuurlijk niet. Maar ach, dat nemen we voor lief.

Eenmaal op de camping de "schade" aanschouwd aan de voeten. De blaren op de kleine teentjes zijn weer volgelopen, en op mijn beide hielen had ik 2 kleintjes. Al met al een hele nette score, het is al eens erger geweest. Na het douchen werden deze snel vakkundig behandeld.

Vandaag kwam Inge met Nienke op visite, dus dat was erg goed voor het gemoed. Ik begin haar toch al wel erg te missen. Gelukkig was dat wederzijds.

Ook heb ik nu mijn eigen kussen weer terug, en hoef ik geen handdoeken meer te lenen. Ook prettig.

Morgen de 7 heuvelen. Een mooie route, die, als je geen fysiek ongemak hebt eigenlijk gewoon een leuke gezellige route is. Ik ga hem dan ook met vertrouwen tegemoet.

Een leuk feitje is dat ik morgen weer een oude traditie mag vieren. Sinds jaar en dag vieren we een "appelkoeken feestje" als een rond aantal 4daagse kilometers bereikt wordt. (Alle gelopen 4daagse kilometers opgeteld).

Morgen aan het einde van de dag bereik ik de 2500ste 4daagse kilometer! Reden voor een rondje dus. (Appelkoeken is alleen gebruikelijk als dit feit zich onderweg voordoet.)

Ik ga nu snel slapen, eens zien of ik morgen wat beter wakker kan blijven. En wellicht onderweg nog eens een berichtje plaatsen of zo...

Welterusten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten