dinsdag 19 juli 2011

4 Daagse Nijmegen 2011 dag 1

De eerste dag. Na een wat late start (verkeerde rij gekozen denk ik) waren we dan om half 5 echt van start.


De vriendin van Frank had een interview met omroep gelderland geregeld in lent dus al gauw waren we bezig met de tv ploeg waar frank voor de camera zijn verhaal over de slangenbeet mocht doen.

De link naar de video; vanaf 5:30


Enfin, een half uur later waren we weer op pad. Op het stuk richting Arnhem kreeg Frank helaas al heel snel veel last van de enkel dus is hij uitgevallen en ging ik alleen verder.
Gelukkig is er altijd wel iemand om een praatje te maken en ook het weer werkte mee. In Huissen kregen we onze eerste knip:

Afgezien van wat klein onbenullig ongemak (een pijntje hier en daar, dat na enige tijd weer wegtrok) verliep de verder dag voorspoedig.

Op de dijk naar kent de werkzaamheden voor de nieuwe brug mogen aanschouwen. Volgend jaar ziet het er dus heel anders uit hier!
Mijn accupack bewees in elk geval goede diensten en dus haalde ook mijn telefoon de eindstreep. De score van vandaag: een knipkaart voor dag 2 en een blaar op mijn kleine teen.

Hier zijn de statistieken te zien: http://runkeeper.com/user/mistraller/activity/56937852 Daarna lekker gedouched, teen laten verzorgen, en in de tent gekropen alwaar ik dit bericht schrijf. Tot morgen!
Hou ook dan mijn 4daagse page in de gaten op http://marcel.reinieren.net/p/4daagse.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten