zondag 14 november 2010

Een gaatje in de weg

Geluiden op straat, midden in de nacht, daar heb ik inmiddels ervaring mee. En dus, stond ik, na de voeding van Bart, om 4:10 weer uit het raam te loeren. Dit keer stond er een enexis busje, de bestuurder belde bij de overburen aan. Op dat tijdstip deed er niemand open, en de man reed met zijn busje weer verder. En ben ik maar weer gaan slapen. Maar toch had ik het goed gehoord, in de ochtend kwam er een enexis invasie de straat in rijden.


Wat later werd een graafmachine gebracht met een oplegger, en het gat was een feit.

Het bleek dat er een kabel was gebroken, en daardoor hadden de overburen geen stroom. Raar dat dat zomaar kan gebeuren, maar gelukkig was het niet bij ons. Ons gasfornuis doet het niet zonder stroom, en hoe had ik dan de melk voor Bart kunnen opwarmen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten