zondag 8 november 2009

Eindelijk samen

Het heeft maanden geduurd, maar eindelijk is het zover. Noekie en Chica, onze konijnen, leven in vrede samen in één hok. Lange tijd dacht ik dat het er niet meer van zou komen. Als ik ze samenliet werd Chica (het vrouwtje) opgejaagd, en renden ze knorrend door de kooi en ren. De een mocht van de ander niet eten en probeerde ze dat toch, dan kon ze een knauw verwachten.

De kou heeft Noekie op andere gedachten gebracht denk ik. Het leek hem wel zo verstandig om toch wat liever te zijn voor Chica, zodat hij er ook eens lekker warmpjes tegenaan kan kruipen. Dat ging al een weekje goed, dus vandaag heb ik het hek er tussenuit gehaald. Ze zitten rustig met z'n tweetjes van 1 broccolistronk te knabbelen, en graven gezellig samen een tunnel. Hopen dat het zo blijft, want ik heb geen zin om dat hek terug te moeten plaatsen in de lente...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten