maandag 16 april 2007

Harddisk Corrupt

Jahoor, het is zover. De backup moet uit de kast. Mijn disk is onleesbaar geworden. Vraag me niet hoe het kan, maar het is gebeurd. Het was iets met vista, en partities en weer verwijderen, en toen was er ineens teveel weg. Ach ja, kan ik gelijk eens kijken of zo'n backup nou echt wat waard is.
Nu tiep ik dus op een oud pctje, want ik probeer nog even te kijken of er wat te redden valt van mijn schijf.
En het is raar, maar de crash gebeurde toch echt op vrijdag de 13e...

Ik ben maar meteen alles wat ik aan disken heb aan het kopieren, net maakte de laptop ook ineens al een bijzonder onaangenaam tikgeluid wat ik nog nooit eerder hoorde.

Het moet er ook wel een keer van komen, ik heb al tientallen harddisks gehad, en nog nooit een echte crash.

Tis al net als m'n voorruit, zo rijdt je 4 jaar zonder schade, en dan in één jaar 6 sterretjes en 1 nieuwe voorruit... :(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten