dinsdag 6 september 2005

Picasa Rules!

Foto's bewerken, mwa, veel werk, onhandig, kan ik niet, te dure software...
Zoveel redenen om het niet te doen, en ik deed dat ook bijna nooit. Tot er in de consumentengids iets geschreven stond over het freeware pakket Picasa. Jawel, weer zo'n stukje meestersoftware van Google.
Mijn nieuwsgierigheid overwon, en ik nam een kijkje. Hoewel ik even teleurgesteld was over het feit dat hij persé wilde scannen naar foto's, bleek het een zeer net pakketje te zijn. Foto's die naar mijn idee gewoon niet zo mooi waren, werden met één druk op de knop verbeterd, rode ogen verwijderen was ook zo gepiept, en de interface zit gewoon lekker in elkaar. En het blijft simpel te gebruiken. Je kan zelfs foto's direct uploaden naar blogger! Netjes hoor. Ik ben overtuigd. Picasa mag blijven. Neem ook eens de proef op de som; www.picasa.com
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten