zondag 4 september 2005

Hok te koop!

Met pijn in mijn hart heb ik vandaag een besluit genomen. Ik ga mijn konijnenhok verkopen. Met veel trots, lawaai, verf, hout en gereedschap bouwde ik in 2003 mijn eerste konijnenhok. Daarbij rekeninghoudend met al die jaren van trouwe dienst die het hok mij, en het konijn zou gaan opleveren.
Nu we echter een nieuw huis hebben, bleek dat hok toch niet meer zo goed te passen. We hebben namelijk de ren van de vorige bewoners overgenomen. En daar kan ik dit hok niet fatsoenlijk aan vast maken, en daarnaast, de ren is al zo groot, dat mijn konijn zou verdwalen in al die ruimte. Zodoende is vandaag het besluit genomen dat ik weer een nieuw hok ga bouwen, alleen dit keer geheel in de ren, ipv ernaast. En dus gaat dit prachthok op marktplaats.
En dan ga ik nu maar weer verder, ik moet de keukenlamp nog ophangen.
Ik begin andere huiseigenaren zowaar te geloven...je huis is echt nooit af...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten