vrijdag 20 juli 2012

4daagse Nijmegen 2012 - Dag 4

De laatste dag alweer. De nacht was uiteraard weer te kort, maar gelukkig werden we weer eens droog wakker. Ook wel fijn. Na een sloot koffie en een ontbijtje een lunchpakketje gaan maken.

Ons ontbijt buffet

Na het opspelden van onze medailles snel naar de start, alwaar we redelijk vlot wegwaren, op weg naar de finish! Op de vrijdag gaan veel mensen traditioneel carnavalesk gekleed, en dit jaar was geen uitzondering.De hele dag bleef in elk geval mooi droog, en ook bleven de ├ęcht vervelende klachten nog steeds achterwege, al was het voor Frank een enorme zware dag. Paul en ik bleven daarom in de buurt, om wat mentale steun te geven.

Na de pontonbrug nadert de finish snel, en inmiddels kwamen er berichten van diverse vrienden binnen dat ze langs de route stonden. Een verrassing was tevens dat ook Dennis er zou staan! Met een beetje plannen konden we dat geheim houden voor Annie en Theo. Eenmaal daar waren ze dus ook erg blij.

Op ons gemakje liepen we de ereroute over de via Gladiola, en konden we voldaan onze 10e(Frank) 11e (Paul) 5e (Annie) 4e (Theo) en 16e beloning in ontvangst nemen. En toen was er bier!

De schade van 2012: vermoeide benen, 2 blaren (en vermoedelijk een 3e onder mijn grote teennagel).

Volgend jaar maar weer....?

1 opmerking:

  1. Van harte Marcel. Ik blijf hopen dat we elkaar eens op de 3de dag in Groesbeek echt gaan treffen.

    Groeten, Jos Mulder

    BeantwoordenVerwijderen