donderdag 24 maart 2011

Helirush

Het was november 2010, en ik besloot een helicoptertje (SanHuan 6020-1) te bestellen bij DealExtreme. Het duurde lang, heel lang, maar in februari arriveerde het stukje speelgoed dan eindelijk, en het was leuk. Heel leuk.

Het ding vloog beter dan verwacht en omdat ik een nieuwsgierige collega had, nam ik hem mee naar het werk. Dat was het begin van de helirush. Steeds kwamen er collega's langslopen die het ook wel leuk vonden en vroeger of ze er ook eentje konden krijgen. Nu is DealExtreme niet zo geschikt voor grote zendingen want dan komen de invoerrechten, en grote vertragingen om de hoek kijken. Gelukkig was daar rcholland.nl. Hier konden snel en heel goedkoop nieuwe ladingen heli's besteld worden, en zo gezegd, zo gedaan.

Hele afdelingen blij, maar met al die heli's werden er natuurlijk nog meer mensen geïnteresseerd. Zodoende bleef het niet bij een eerste bestelling.


Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en ik keek eens op marktplaats. Daar stond veel moois te koop op helicoptergebied. Na veel lezen, besloten om te gaan bieden op een Esky Belt CP v2. Ik ben nu bezig met mezelf vliegles te geven, en ondertussen staan mijn helivriendjes samen te pronken....


2 opmerkingen:

  1. cool, ik hem hem zelf ook :-) en nog steeds alle onderdelen origineel, dus niks kapot gevlogen.
    MDK

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu nog de lucht in met die grote ;)

    BeantwoordenVerwijderen