woensdag 1 september 2010

Bart is geboren!

Op 30 augustus om 9:54 is Bart geboren in het ziekenhuis in Veghel. Alles liep geheel volgens het boekje, en zodoende waren we rond 2 uur alweer thuis. Om 3 uur 's nachts waren de wee├źn rustigaan begonnen, en omstreeks 6 uur waren we in het ziekenhuis. Al met al een snelle bevalling, en ook ons ventje deed het prima. De score was super: 10/10/10.
Bart heeft zwarte haren, is 48 cm groot, en woog bij de geboorte 3050 gram. De zwangerschap heeft 37w6d geduurd.


Het gaat heel goed met Inge en Bart, het was heel vreemd om meteen thuis te zijn, maar toch ook wel prettig. De borstvoeding lijkt rustigaan op gang te komen, en Bart meldt zich geregeld. Hij kan zich aardig goed warm houden, alleen 's nachts krijgt hij een kruikje.

Nienke is de eerste avond erg onrustig geweest, we hebben aan haar meer tijd besteed dan aan Bart. De 2e avond is tot nu toe een stuk rustiger verlopen. Omdat Nienke vandaag naar de kinderopvang ging, konden we zelf ook wat bijkomen. Nienke heeft daar lekker getrakteerd, al was ze toch wel wat stilletjes.Morgen ga ik haar dus goed verwennen, zodat ze merkt dat we haar niet achterstellen. Ze heeft een mooie pop gekregen, zodat ze zelf ook kan moederen, en dat vind ze heel erg leuk.
Vanavond heeft ze in elk geval zelf naar Bart gevraagd omdat ze hem wilde aaien, dus dat vonden we wel een goed teken.

Voor meer foto's kan je op mijn hyves pagina kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten