zondag 23 mei 2010

De boot is weg... :(

Nadat hij jarenlang heeft liggen wachten op herstel, is dit jaar de knoop doorgehakt. De boot gaat eruit. Ik heb er gewoon geen tijd meer voor. Geen tijd voor het herstel, maar daarna waarschijnlijk ook geen tijd om ermee te varen. Dus dan is opknappen ook weer zonde van de tijd. Al die tijd lag hij dan ook meters garage in beslag te nemen, terwijl Inge geduldig wachtte tot ik in zou zien dat het een project zonder einde was.

Hij stond al een tijdje op botentekoop.nl maar een boot die hersteld moet worden, trekt nou eenmaal weinig bezoekers. Gratisoptehalen.nl gaf meer reacties. Uiteindelijk iemand gevonden, die hem van mij over wilde nemen. Met veel tegenzin ben ik vorige week begonnen om alles te verzamelen, en de losse onderdelen weer in elkaar te zetten, zodat de nieuwe eigenaar weet waar alles hoort te zitten. Gisteren was het dan zover. Ik had beloofd om de boot zelf af te leveren, wat ik ook wel prettig vond, nog een keer met Svalan op pad. Al had ik dat liever op het water gedaan. De rit verliep verder rustig, en zonder boot keerde ik terug. De garage leeg, en ik voortaan bootloos.
Al met al is het wel een last die van mijn schouders af valt, het opknappen had me veel tijd gekost, en veel plezier had ik er toch niet van gehad. Als ik wil varen, dan huur ik gewoon een boot. En wie weet komt er later nog wel eens iets. Lijkt me een goed plan voor als ik de midlife crisis in ga :)

Om hem nog voor de laatste keer in het zonnetje te zetten, nog een laatste foto:


Svalan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten