vrijdag 30 januari 2009

Nienke één maand oud.

Vandaag is Nienke een maandje oud. Tijd voor een korte update.
We zijn inmiddels een paar keer bij het consultatieburo geweest om haar gewicht te laten controleren. Conclusie; ze groeit als kool. Ze weegt inmiddels ruim 3 kilo, en dat is toch al wel te zien.
Mevrouw wenst dan ook volle flessen, want aan de borst heeft ze nog steeds niet zo'n trek in. We worden steeds verrast door de hoeveelheden die ze weg weet te werken. Maar met kolven gaat het prima.

Na het drinken is het natuurlijk even brullen, want het is nogal schrikken als je ineens zoveel melk drinkt, en het dan vertikt om te boeren. We hebben van alles al geprobeerd, maar boeren; ho maar. Scheten laten gaat daarom erg goed.

Rond de avond is ze chagrijnig. Vanaf etenstijd tot een uur of 10 slaapt ze slecht of helemaal niet, en wil ze liefst al die uren gewiegd worden. Dat kan natuurlijk niet, dus dan is het brullen. Gelukkig gaat het soms goed, en we hopen dat het steeds vaker goed gaat.

Ze kijkt steeds vaker in de rondte, de oogjes gaan steeds verder open, en we twijfelen nog steeds aan haar haarkleur. Ben je ook nieuwsgierig? Kom maar kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten